Sponsor je team actie

Wil je met jouw team een weekendje weg?
Heeft jouw club nieuwe materialen nodig?
Wil je een feestavond met je team?
Of wil je met je vriendengroep Alpe d’huzes steunen?
ALLES KAN MET DE SPONSOR JE TEAM AKTIE!

De sponsoractie gaat ook in 2018 gewoon door. Leander Bakker, de nieuwe eigenaar, heeft het geweldige idee overgenomen en hiernaast vind je de bijgewerkte sponsorlijst.

Hoe werkt het? 
Je zit bij een club of vereniging en je wilt graag iets extra’s doen met je team. Dan kun je je vanaf nu laten sponsoren door café TITUS!
Café TITUS beloont jouw bezoek aan het café en doet 10% van jouw omzet in de spaarpot van jouw sponsordoel.
Voorbeeld:
Jij hebt via het sponsorformulier een sponsorpas aangevraagd. Hierop heb je aangegeven dat je lid bent van bijvoorbeeld Trias tafeltennis en in het 3e team zit. Wij maken dan een spaarpot aan in ons café en telkens als je bij ons een bedrag besteedt doen wij 10% van het bedrag als sponsoring in jullie spaarpot. Overige Triasleden kunnen ook zo’n pasje aanvragen en hetzelfde spaarpotje zo laten vullen.
Sponsorpas café TITUS
Via het sponsorpasformulier kun je jouw sponsorpas aanvragen. Zodra deze is verzonden kun je binnen een week jouw pas ophalen in café TITUS. Ieder lid van het team of club mag  een pas aanvragen, zodat het sponsoren alleen maar meer wordt!
Extra’s
De sponsorpas levert naast 10% sponsoring ook nog een persoonlijk voordeel voor je op! Zo kun je nu al met de pas 3x gratis deelnemen aan de bootcamp- of hardlooptrainingen van TITUS Running&Bootcampclub. Verder gaan we proberen bij lokale winkeliers korting voor je te regelen met deze pas. Zodra deze zijn gevonden worden ze op deze website geplaatst en krijg je via de email bericht hierover.   
Voorwaarden en regels
We hebben wel enkele voorwaarden aan de sponsoractie gesteld:
1. Passen worden alleen verstrekt aan  dames en heren 18+
2. De pas is persoonlijk. Iemand anders kan jouw pas niet gebruiken
3. Het sponsorbedrag wat je spaart gaat naar het sponsorteam wat op jouw pas staat.
4. De sponsoring geldt alleen voor besteding in en bij café TITUS.
5. Bij evenementen (Klompenfeest, Koningsdag etc) waar muntuitgifte is geldt de aktie niet!
6. Het sponsorbedrag is ten aller tijde opeisbaar. Diegene die het bedrag ophaalt moet zelf ook lid zijn van     het betreffende sponsorteam. Andere teamleden worden via de email op de hoogte gesteld van het feit dat het geld is opgehaald door betreffende persoon.
7. Het sponsorbedrag wordt na sluitingstijd in bewaring gesteld.Wanneer echter door inbraak, diefstal of
anderzins schade (denk aan brand) het sponsorgeld niet meer aanwezig is, is het bedrag niet opeisbaar.
8. Derhalve worden gespaarde bedragen boven 250 euro uitbetaald aan betreffende teams om risico’s als in     punt 7 te verkleinen.
 

images (1)