Café TITUS is de bruine kroeg in het centrum van Twello! Het café voor ouderwetse gezelligheid in Horeca Twello. Zowel Jeroen Voor ‘t Hekke als Titus Mulder zijn geen onbekenden in Horeca Twello en staan garant voor gezelligheid, goed gastheerschap en jarenlange horecaervaring.

Jeroen Voor ‘t Hekke
Jeroen is geboren en getogen in Twello. En zeker geen onbekende in Twello en omgeving. Naast het vele organisatorische werk bij Voorwaarts (feestcommissie, organisatie feesttent, ontspanningscommissie) was Jeroen ook regelmatig te vinden aan de achterkant van de bar, zowel in de kantine als in de grote feesttent tijdens de pinksterfeesten. Bovendien liet hij het gastheerschap  vaak zien in de lokale horeca bij feesten en grote partijen/evenementen.Je kunt Jeroen ook kennen van de Videotheek aan de Stationsstraat in Twello, die hij tot enige jaren terug met veel plezier heeft gerund.

Titus Mulder
Titus is ook een geboren en getogen Twellonaar. En ook hij is geen onbekende in de omgeving Twello. Als voormalig oprichter van café de Waardige Waard en Miller’s geniet hij ook over de nodige horecaervaring. Het sfeertje wat hij destijds in de Waard en Miller’s neerzette, met heerlijke 80-90’s muziek, gezellige avonden, live muziekevenementen, themaavonden etc. is zeker weer terug in zijn café TITUS. Naast het café is Titus actief als trainer loopgroepen en organisator van evenementen van zijn sport en evenementenbedrijf TITUS Events. Titus is regelmatig te vinden in het café en zorgdragen voor de randzaken achter de schermen (facebook, website, organisatie evenementen etc.)

Samen met de andere leden van de crew zorgen we ervoor dat:

  • café Titus hét gezellige uitgaanscafé van Twello en omgeving is
  • Jong en oud zich helemaal thuisvoelt in het cafe, maar ook in de feestzaal

We nodigen jullie graag uit om een kijkje te komen nemen!